Kerstactie Pro League t.v.v. Damiaanactie

Ook in 2015 pakken de Pro League, haar clubs en partners uit met een Kerstactie, de jaarlijkse veiling van unieke, getekende shirts en andere bijzondere items, ten voordele van de sociale partner van de Pro League, Damiaanactie. De komende tien dagen strijden we dus opnieuw met de voetbalfamilie tegen lepra en tbc.

Tijdens het Kerstvoetbal van 26 en 27 december zullen alle spelers van de Jupiler Pro League één helft spelen met een bijzonder logo op hun shirts, Dit logo verenigt het Pro League + logo, het logo van de sociale acties van de Pro League en het logo van Damiaanactie. Deze shirts worden vanaf vrijdag 18 december te koop aangeboden via Ebay. De veiling zal duren tot zondag 27 december om 23u59.

Wil jij een gesigneerd en matchworn shirt van je favoriete speler uit de Jupiler Pro League? Ga dan je kans en bied mee op deze shirts. Naast de shirts kan je ook bieden op enkele unieke items en belevenissen! De opbrengst van de Kerstactie van de Pro League gaat integraal naar Damiaanactie. 

645 keer gelezen