KVM en Lokeren delen de punten

Bekijk het matchverslag vanaf 0:05.

KV Mechelen en Lokeren zijn vanavond niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel. De beide goals vielen in de eerste helft. Sofiane Hanni bracht Mechelen op voorsprong met een knap afstandsschot. Maric scoorde niet veel later de gelijkmaker na mistasten in de verdediging.

KV Mechelen ging heel fel van start en was meteen op zoek naar een doelpunt. Een voorzet van Paulussen viel bijna binnen aan de tweede paal. Lokeren kwam goed weg, want de bal viel op de lat. Een minuut later was het toch raak voor Malinwa. Sofiane Hanni, de man in vorm bij Mechelen, ging zijn kans vanop afstand. De Franse Algerijn knalde de bal heerlijk voorbij Davino Verhulst. 1-0, Sporting Lokeren had het moeilijk het eerste kwartier. Maar de mannen van Georges Leekens namen de wedstrijd daarna over. De eerste kans voor Lokeren was meteen de goeie, Maric profiteerde van mistasten van Volkov en duwde de gelijkmaker binnen. Het werd een aangename eerste helft met kansen langs beide kanten. Enoh kwam alleen voor Gillet, maar de Mechelse doelman zat er goed tussen. Aan de overkant waren er nog twee kansen voor Matthys. De eerste werd goed gered door Verhulst. Het tweede schot van Matthys eindigde tegen de paal.

Na de rust bleef het spel goed op en neer gaan. Maar qua kansen was het een pak minder dan in de eerste helft. De eerste echte kans was voor Mechelen. Naessens miste zijn kopbal en kreeg de bal tegen de schouder. In de absolute slotfase was er nog een uitstekende kans voor Lokeren. De kopbal van Odoi ging tegen de lat. Het bleef 1-1. Lokeren en Mechelen hebben nu allebei 22 punten.  

1369 keer bekeken