Bekende Buffalo's geloven in stunt

AA Gent speelt vanavond in de eigen Ghelamco Arena voor kwalificatie voor de achtste finales in de Champions League tegen Zenit Sint-Petersburg. Waar bij aanvang van de Champions League alleen werd gedroomd van een derde plaats en de bijhorende Europa League, is de volgende ronde in de Champions League nu vlakbij. Bij winst is AA Gent zeker van kwalificatie. Maar ook wanneer het even goed doet als Valencia, gaan de Gentenaars door. Bij deze bekende Buffalo’s bestaat alvast geen twijfel: AA Gent wint tegen Zenit Sint-Petersburg.

Daniël Termont (burgemeester Gent):

Voor Daniël Termont, burgemeester van Gent, bestaat er geen twijfel over: AA Gent gaat naar de volgende ronde van de Champions League. “Ik pronostikeer altijd 4-0, dus daar blijf ik bij. Al is dat nu misschien een beetje hoog gegrepen. Dus 3-0 is ook al goed.”

Mathias De Clercq (eerste schepen Gent):

Volgens Mathias De Clercq wint AA Gent vanavond met 3-1 van Zenit Sint-Petersburg. “Het wordt een spannende wedstrijd, met een late 2-1, waarna het nog even nagelbijten wordt. Maar in de 89e minuut zal Depoitre voor de verlossing zorgen.”

Sam De Bruyn:

Sam De Bruyn van Qmusic verwacht een heel erg spannende wedstrijd tussen AA Gent en Zenit Sint-Petersburg. “Het zal 2-2 blijven, tot in de absolute slotfase een verrassende naam voor de verlossing zal zorgen.”

Benjamin Bundervoet (mascotte AA Gent):

Ook de ‘indiaan van Gent’, Benjamin Bundervoet, gelooft in een zege van zijn AA Gent. “Zenit krijgt waarschijnlijk een goedkope strafschop. Dus houd ik het op 2-1.”

Joke Van De Velde (ex-miss België):

“Een sterk team en geweldige talenten met een trainer die het architect is van het huidige AA Gent”, zo zegt Joke Van De Velde. “Een heerlijke cocktail die alleen kan eindigen in een 2-1-overwinning van AA Gent. Buffalo, Buffalo, AA Gent!”

En wat denk jij?