Club wint met ruime 1-4 cijfers van KVM

Bekijk het matchverslag vanaf 1:40

Club Brugge heeft vanmiddag met ruime 1-4 cijfers gewonnen van KV Mechelen. Mechelen kwam op voorsprong via Naessens. Maar invallers Jelle Vossen (twee goals) en Tuur Dierckx (een goal) maakten het verschil. Vlak voor tijd maakte Vanaken er nog 1-4 van.

Mechelen wou hun goede prestatie van vorige week tegen Oostende herhalen, maar moest in de eerste helft de controle aan Club Brugge laten. Het eerste gevaar was dan ook van Brugge. Het schot van Diaby werd gemakkelijk gepakt door Gillet. Vijf minuten later was Club daar opnieuw. Vanaken kapte zich goed vrij. Zijn schot werd onderweg gedevieerd en Gillet was bijna verrast. Maar hij was snel genoeg om de bal alsnog te pakken. Club Brugge had de wedstrijd in handen, maar tot echt grote kansen kwam het niet. Halverwege de eerste helft kon Mechelen counteren en het werd er een uit het boekje. Claes met de voorzet, Hanni met het hakje tot bij Naessens en die plaatste de bal knap voorbij Bruzzese. 1-0 voor Malinwa en een dreun voor Club Brugge.

Club Brugge kwam gemotiveerd uit de kleedkamer. Na nog geen minuut kon Izquierdo Diaby afzonderen voor Gillet. Maar de Malinees liet de uitstekende kans onbenut. Enkele minuten later weer een mooie combinatie van Club. Vanaken met de doorsteekbal tot bij Vormer. Die had zelf kunnen trappen, maar koos voor een assist naar Pereira. De Braziliaan kon het echter niet afmaken. Dat was meteen zijn laatste wapenfeit. Vossen kwam het aflossen en die deed wat Pereira niet kon, scoren. Vossen trapte een afvallende bal ineens binnen, een geweldige goal. En Vossen had er zin in. Vijf minuten later deed hij er nog een schepje bovenop. Hij bracht Club op voorsprong met zijn tweede goal van de namiddag. Tien minuten voor tijd maakte invaller Tuur Dierckx de wedstrijd helemaal af. Gillet kon het schot van Vossen nog keren, maar Dierckx was goed gevolgd en duwde de 1-3 binnen. Enkele minuten voor tijd kon Vanaken nog scoren. Hij bekroonde zijn sterke partij met de 1-4. Denswil kreeg nog rood voor een tackle op Rits, maar dat kon de pret niet bederven. Club pakt een verdiende 1-4 zege tegen KV Mechelen.

7862 keer bekeken