Bob Peeters nieuwe coach Westerlo

Westerlo heeft een opvolger voor Harm van Veldhoven: niemand minder dan Bob Peeters is de nieuwe trainer van de Kemphanen. Peeters werd een maand geleden nog ontslagen als T1 van Lokeren. Morgen wordt hij officieel voorgesteld bij Westerlo. 

Amper een dag nadat Westerlo de samenwerking met Harm Van Veldhoven stopzette, heeft de club uit de Kempen al een nieuwe hoofdcoach. Bob Peeters, tot een maand geleden aan de slag bij Lokeren, neemt de taken van Van Veldhoven over.

Westerlo staat momenteel op een gedeelde laatste plaats in het klassement met twaalf punten. In zestien competitiewedstrijden konden de Kemphanen slechts twee keer winnen en verloren ze acht keer.

Voor Bob Peeters is Westerlo de zesde club in bijna evenveel jaar waar hij aan de slag gaat als hoofdtrainer. Eerder stond hij ook aan het hoofd van Cercle Brugge, AA Gent, Waasland-Beveren, Charlton Athletic en Lokeren. Bij die laatste club was hij sinds het begin van dit seizoen aan de slag, maar hij pakte er maar elf punten in twaalf wedstrijden. Na de winst op Westerlo op speeldag 12 werd hij door Lokeren aan de kant geschoven voor Georges Leekens. 

 

357 keer bekeken