Livestream: Juventus - Man City

Volg Juventus - Manchester City ook online via onderstaande livestream:

City heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. De club van Vincent Kompany en Kevin De Bruyne doet dat al voor het derde jaar op rij. De inzet van vanavond is de groepswinst, want als de Citizens winnen, zijn ze daar zeker van. City zal ook gebrand zijn om opnieuw een goed resultaat neer te zetten. Afgelopen weekend ging het in eigen stadion zwaar onderuit tegen Liverpool (1-4).

Juve nog niet gekwalificeerd

Juventus is nog niet zeker van de knock-outfase. Daarvoor moet het vanavond winnen of gelijkspelen. In dat tweede geval mag Sevilla wel niet winnen van Borussia Mönchengladbach in de andere wedstrijd van groep D.

Het grote voordeel van Juve is dat het thuis speelt. In haar laatste 46 Europese thuiswedstrijden verloor de Oude Dame slechts twee keer en won het 27 keer. Een “nadeel” is dat ze tegen een Engels team spelen. Juventus kon maar één van zijn laatste vijf thuiswedstrijden winnen tegen een team uit Engeland – in 2012 won het met 3-0 van Chelsea.

Volg de wedstrijd tussen Juventus en Manchester City vanavond live op 2BE vanaf 20u20. Analisten zijn Jan Boskamp en Mario Been. 

2271 keer gelezen