Sensationeel slot op Daknam

Bekijk het matchverslag vanaf 11:00.

Lokeren kon dit seizoen nog maar één keer winnen in eigen huis en wou daar graag verandering in brengen. Sint Truiden kreeg op verplaatsing nog maar weinig voor elkaar. Genoeg stof voor een interessante pot voetbal.

Daknam bleef in de eerste helft op hun honger zitten. Er was welgeteld één bal tussen de palen. Via een gelukje trapte N’golok naar de korte hoek maar Dutoit stond pal.  

De tweede helft was niet beter dan de eerste. Edmilson liet de grootste kans voor Sint Truiden letterlijk liggen. Hij werd knap de diepte in gestuurd en ging voorbij Verhulst maar liet zich dan vallen. De schwalbe werd bestraft met geel. Wat later ging Bagayoko tegen de grond na een botsing met doelman Dutoit. Lokeren profiteerde hier optimaal van. Patosi speelde Miric aan die uiteraard geen buitenspel stond. De Serviër liet de kans niet liggen en zette Lokeren op voorsprong: 1-0. Het venijn zat in de staart. In het slot kregen de Kanaries nog een hoekschop. Doelman Dutoit ging mee koppen en maakte zowaar de gelijkmaker. Een onwaarschijnlijk doelpunt! Dennis Odoi kon nog een volley afvuren maar zijn bal werd van de lijn gekeerd. 

 

3939 keer bekeken