KVO wint met 3-0 na Leuvense blunders

Bekijk het matchverslag vanaf 0:45.

KV Oostende heeft vanavond vlot de maat genomen van OH Leuven. Oostende was beter dan een onmondig Leuven. OHL creëerde bijna geen kansen en blunderde tot drie maal toe in de verdediging. Oostende profiteerde optimaal en won met 3-0 na goals van Vandendriessche, Musona en Cyriac.

De supporters in het Albertpark moesten wat geduld hebben vanavond. Pas na een kwartier kon Oostende voor het eerst dreigen. Een schot van Musona werd gered door Riou. Tien minuten later was het wel feest in Oostende. Reynaud miste volledig zijn interceptie, Cyriac kon profiteren en gaf Vandendriessche de bal op een dienblad. Die twijfelde niet en maakte er 1-0 van. Op het einde van de eerste helft kon Musona de score verdubbelen. De Zimbabwaan kreeg de bal van Riou, dribbelde zich een weg door de verdediging en rondde het knap af.

Ook na de rust was Oostende heer en meester. Topschutter Cyriac maakte er nog 3-0 van na alweer een blunder in de defensie bij OHL. Riou en Reynaud keken naar elkaar en deden allebei niets. Vandendriessche twijfelde niet en gaf de bal aan Cyriac. Die maakte wel heel gemakkelijk zijn tiende van het seizoen.

1387 keer bekeken