Stormloop voor tickets België - Italië

Vrijdag 13 november nemen onze Rode Duivels het in een oefeninterland op tegen viervoudig wereldkampioen Italië. Een droomaffiche waar vele supporters bij willen zijn en dat was ook te zien aan de stormloop voor tickets. “Dit was de grootste ticketaanvraag voor een wedstrijd van de Rode Duivels in de laatste vier jaar”, zegt Bob Madou, business director bij de KBVB, aan VTM Nieuws.

Om 12 uur vanmidag startte de online ticketverkoop en de overrompeling was enorm. “Op een bepaald moment stonden er 30.000 mensen in de online wachtrij”, zegt Bob Madou. De wedstrijd was dan ook vrijwel meteen uitverkocht.

België en Italië zouden het normaal gezien tegen elkaar opnemen in Koewijt, maar dat werd verboden door de FIFA. De Belgische en Italiaanse voetbalbond besloten uiteindelijk om de match te laten doorgaan in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Voor zij die geen ticket hebben kunnen bemachtigen: donderdag start om 12 uur ’s middags de ticketverkoop voor de oefenmatch tegen die andere ex-wereldkampioen, Spanje. Als je graag tickets wil voor die wedstrijd ben je er best op tijd bij, want ook hier verwacht de KBVB een stormloop.

1015 keer gelezen