HVH: "Beslis morgen over Depoitre"

Speelt Laurent Depoitre morgen tegen Valencia in de Champions League of niet? De aanvaller trainde dinsdagvoormiddag niet mee met de groep. Coach Hein Vanhaezebrouck hakt morgen de knoop door, dat zei hij op de persconferentie naar aanleiding van de vierde groepswedstrijd in de UCL tegen Valencia.

Depoitre raakte afgelopen weekend geblesseerd aan de enkel in de competitiewedstrijd tegen OH Leuven. Als hij niet fit zou geraken, vindt Hein Vanhaezebrouck dat zijn team dat verlies perfect kan opvangen. “Dat hebben we vorig seizoen ook bewezen in de play-offs.” Matton, Pedersen en Van der Bruggen zijn zeker out voor woensdag. Dejaegere en Milicevic trainden mee, maar het is nog niet helemaal duidelijk of ze speelklaar zullen zijn.

AA Gent neemt het morgen in de eigen Ghelamco Arena op tegen de Spaanse eersteklasser Valencia. Het is de vierde van zes groepswedstrijden. In de vorige drie matchen pakten de Buffalo’s één punt. Ze speelden gelijk tegen Olympique Lyon (1-1) en verloren twee keer met 2-1 van Zenit Sint-Petersburg en Valencia. 

281 keer bekeken