CLUB BRUGGE WINT OVERTUIGEND

Herbekijk het matchverslag vanaf 19:19

Westerlo kreeg vanavond in ‘t Kuipje Club Brugge op bezoek. Westerlo wilde graag weg van de laatste plaats, maar kon geen vuist maken tegen een sterk Club Brugge. Club won overtuigend met 0-2.

In de eerste helft deed Westerlo goed mee en zette het Club geregeld onder druk. Club had wel de betere kansen en in de 23ste minuut zorgde Diaby, al dan niet uit buitenspel, voor de 0-1. Na het doelpunt kwam de verdediging van Westerlo onder grote druk te staan. In de 34ste minuut verdubbelde Claudemir de score. Vlak voor rust kon Meunier er nog 0-3 van maken, maar de paal bracht redding voor Westerlo.

Na de rust was Club Brugge duidelijk baas en drukte het Westerlo volledig weg. Club Brugge bleef echter op twee doelpunten steken. Onder andere Vossen kreeg enkele grote kansen om de score nog verder uit te breiden, maar geraakte tot drie keer toe niet voorbij een sterk keepende Van Langendonck. Club Brugge wint dus van Westerlo en klimt zo naar de vierde plaats in het klassement. Westerlo blijft laatste.

13495 keer bekeken