Standard veroordeelt incidenten

Standard heeft in een officieel communiqué gereageerd op de gebeurtenissen van tijdens de wedstrijd tegen Charleroi. De Rouches wonnen met 2-3, maar de match werd ontsierd door enkele incidenten met supporters en werd door scheidsrechter Luc Wouters zelfs even stilgelegd.

“Standard de Liège heeft zijn overwinning tegen Sporting Charleroi te danken aan de mentaliteit van zijn spelers en de onvoorwaardelijke steun van zijn trouwe supporters. De supporters waren talrijk afgezakt voor deze verplaatsing en daarvoor wil Standard hen ook van harte bedanken. Niettegenstaande kan Standard de betreurenswaardige houding van een handvol supporters niet laten voorbijgaan. Het gooien van rookbommen en bengaals vuur hebben het imago van onze club aangetast", klinkt het. 

“Nochtans sensibiliseerde onze club zijn supporters al voor de gevaren die dit met zich meebrengt en het feit dat het gebruik ervan verboden is. Standard veroordeelt deze incidenten en wil benadrukken dat het reeds contact opnam met de bevoegde autoriteiten. Onze club zal alles in het werk stellen om de daders te helpen identificeren en de nodige maatregelen te nemen.”

281 keer gelezen