W.Beveren wint voor het eerst op Den Dreef

Bekijk het matchverslag vanaf 19:50.

Waasland-Beveren heeft met 0-2 gewonnen van OH Leuven. Het is de eerste overwinning in vier wedstrijden voor de Waaslanders op Den Dreef, die zo naar de zevende plaats in het klassement springen. OH Leuven zakt naar plaats 13.

In een aangename eerste helft waren de meeste kansen voor OH Leuven, maar de bezoekers waren efficiënter. Al na zeven minuten kreeg Romain Reynaud de bal tegen zijn arm en kreeg Waasland-Beveren een strafschop. Milos Maric zette zich achter de bal en trapte Waasland-Beveren op voorsprong. OHL zette heel wat druk naar voren met Yohan Croizet in de hoofdrol, maar de bal wilde niet in doel. Het was ook niet de avond van Reynaud. Op slag van rust week een schot van Jans op hem af in doel. Ruststand: 0-2.

De tweede helft was minder spectaculair dan de eerste. OHL bleef op zoek gaan naar de aansluitingstreffer, maar die kwam er niet ondanks enkele goede pogingen van Bostock en de ingevallen Trossard. De beste kans was echter nog voor Langil, die de 0-3 aan de voet had, maar de afwerking kon beter. 

 

970 keer bekeken