Teleurstellende 0-0 in PSG - Real Madrid

Dé topaffiche van speeldag 3 in de Champions League heeft een muis gebaard. In Parijs bleef het 0-0 tussen PSG en Real Madrid. Zowel Zlatan Ibrahimovic als Cristiano Ronaldo konden niets forceren. Beide clubs blijven wel samen aan de leiding in groep A met 7 punten.

De zenuwen stonden strak gespannen in het Parc des Princes. Real moest het wel doen zonder vedetten als James Rodriguez, Bale en Benzema. Ronaldo was wel paraat, maar op een eerste échte kans was het een halfuur wachten. Kroos stak goed door tot bij Jesé, maar alleen voor doel raakte hij niet voorbij PSG-doelman Kevin Trapp. Diezelfde Trapp stond wat later ook goed te keepen op twee kopballen van Ronaldo. Van PSG ging er zo goed als geen gevaar uit.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld: voetballend hielden de twee grootmachten elkaar in evenwicht. De (weinige) kansen waren wel opnieuw voor Real. De grootste mogelijkheid viel halverwege de tweede helft voor de voet van Cristiano Ronaldo. De Portugees kon vrij aanleggen, maar besloot voorlangs. Een kans die hij niet vaak laat liggen. De wedstrijd kabbelde rustig verder en uiteindelijk bleef het bij een troosteloze 0-0. 

469 keer gelezen