De clash der miljoenen, live op 2BE

Paris Saint-Germain – Real Madrid is vanavond dé topaffiche in de Champions League. Beide clubs kijken niet naar een miljoen meer of minder en zijn erop gebrand om de beker met grote oren dit seizoen te winnen. Uitkijken doen we vooral naar de twee sterren bij PSG en Real: Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo.

Het is de derde keer dat PSG Real Madrid op bezoek krijgt, maar de eerste keer in de Champions League. De vorige twee ontmoetingen waren in de kwartfinales van de UEFA Cup in 1993 en in de kwartfinales van de Europacup II in 1994. De Parijzenaars schakelden de Madrilenen toen twee jaar na elkaar uit in Europa. De inzet van vanavond is de leiding in groep A – beide teams hebben momenteel zes punten.

Met PSG – Real staan ook de twee topscorers aller tijden voor die clubs tegenover elkaar. Zlatan Ibrahimovic verbrak begin oktober het record van Pauleta en scoorde nu al 112 doelpunten voor PSG. Bij Real Madrid stak Cristiano Ronaldo clubicoon Raul voorbij in de topschuttersstand. Zijn teller staat momenteel op 324 doelpunten. Ronaldo is tegelijkertijd ook topscorer aller tijden in de Champions League met 82 doelpunten, Ibrahimovic maakte er tot nu toe 43 op het Kampioenenbal. 

Volg de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid vanavond live op 2BE vanaf 20u20!

474 keer bekeken