België-Italië toch op Heizel, niet in Koeweit

De Rode Duivels werken de oefeninterland tegen Italië dan toch niet af in Koeweit. De wedstrijd zal op 13 november plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion. Vier dagen later ontvangen de Duivels daar ook Spanje.

De KBVB kreeg immers enkele dagen geleden het bericht van de FIFA dat de schorsing van de Koeweitse voetbalbond inhoudt dat geen enkele match op Koeweits grondgebied georganiseerd mag worden. Daarop vonden de Italiaanse en Belgische voetbalbond een akkoord om de match in Brussel te laten doorgaan. Ondertussen gaf ook Stad Brussel zijn akkoord. In tegenstelling tot de vorige wedstrijden zal er dit keer wel een publieksverkoop plaatsvinden. 

De openbare ticketverkoop voor de wedstrijden van de Rode Duivels tegen Italië en Spanje start respectievelijk op 3 en 5 november (12u). De leden van 1895, de officiële supportersclub van de Rode Duivels, krijgen voorrang en kunnen voor de wedstrijd tegen Italië tickets bestellen van 21 oktober t.e.m. 28 oktober. De 1895 ticketverkoop voor Spanje ging op 12 oktober al van start en zal op 26 oktober om 23u59 worden afgesloten.

 

3782 keer gelezen