Valse tickets België-Israël onderschept

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vraagt supporters met aandrang hun tickets voor de wedstrijden van de Rode Duivels enkel via de officiële website van de KBVB aan te kopen. De KBVB lanceert de oproep naar aanleiding van een aantal gevallen van ticketfraude die plaatsvonden rond de EK-kwalificatiematch van 13 oktober tegen Israël. Het gaat om zestien tickets.

"Wij hebben moeten vaststellen dat enkele supporters in het bezit waren van valse tickets", meldt de voetbalbond. "Dit is uiteraard een spijtige zaak voor de mensen die deze dure tickets hadden aangekocht, maar het spreekt voor zich dat ze geen toegang hebben gekregen tot het stadion om de wedstrijd bij te wonen." Volgens de KBVB was het de eerste keer dat de organisatie met dergelijke fraude werd geconfronteerd. "We hopen dan ook dat het tot dit eenmalig feit zal beperkt blijven."

"Op dat vlak kunnen we onze supporters eens te meer de raad geven hun tickets voor de wedstrijden van de Rode Duivels enkel via de officiële website van de KBVB aan te kopen: www.belgianfootball.be", gaat het verder. "Indien ze hun tickets bestellen via andere sites, kunnen we in geen geval de geldigheid ervan verzekeren of nog dat ze toegang zullen geven tot het stadion."

 De KBVB benadrukt tot slot dat ze sinds enkele wedstrijden nauw samenwerkt met de FOD Economie en Politie Brussel om ticketfraude tegen te gaan

124 keer gelezen