Ryan niet in selectie van Valencia

Het Spaanse Valencia kan dinsdag in de wedstrijd tegen landskampioen AA Gent op de derde speeldag in groep H van de Champions League zoals verwacht nog geen beroep doen op Mathew Ryan. De Australische doelman werd niet opgenomen in de wedstrijdselectie, zo maakte de club bekend.

De 23-jarige Ryan werd in het tussenseizoen voor zeven miljoen euro overgenomen van vicekampioen Club Brugge en werd zo de duurste doelman ooit voor Valencia. Veel plezier hebben ze in het Mestallastadion echter nog niet aan hem beleefd. Ryan blesseerde zich eind augustus in de wedstrijd tegen Deportivo La Coruna aan de meniscus van de rechterknie en moest daarna onder het mes. Zijn revalidatie sleept echter langer aan dan verwacht en sindsdien kwam hij dan ook niet meer in actie voor 'Los Che', waardoor de teller voorlopig op slechts vier wedstrijden blijft staan. Zijn plek tussen de palen werd ingenomen door Jaume Doménech.

Ook Rode Duivel Zakaria Bakkali is er dinsdag niet bij tegen de Buffalo's, de winger is niet speelgerechtigd omdat hij niet is opgenomen in de Champions League-selectie van de Valencianen.

157 keer gelezen