Trezeguet enkele maanden out

Mahmoud “Trezeguet” Hassan staat enkele maanden aan de kant. De Egyptische middenvelder van Anderlecht moet aan zijn schouder worden geopereerd, dat maakte de club woensdag bekend.

Trezeguet ontwrichtte een week geleden zijn rechterschouder op training bij de Egyptische nationale ploeg en moet nu toch een operatie ondergaan. “Na zijn schouderontwrichting van vorige week is er, in onderling overleg met de speler en na uitvoerig medisch onderzoek, beslist om hem te opereren. De Egyptische middenvelder zal enkele maanden onbeschikbaar zijn”, klinkt het bij de Anderlecht.

Anderlecht huurt Trezeguet dit seizoen van het Egyptische Al Ahly, maar hij speelde nog geen minuut voor de A-ploeg van paars-wit. Vorige maand kwam Trezeguet in het oog van de storm terecht nadat hij op sociale media een bewerkte foto had gepost waarop de vrouwelijke fans gewist waren. Die foto leidde tot een lawine aan negatieve reacties. Enkele weken geleden trokken Anderlecht en Trezeguet een streep onder die gebeurtenis door samen met de Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Elke Sleurs een gezamenlijk statement te maken tegen alle vormen van discriminatie. 

166 keer gelezen