Like Mike & Dimitri Vegas spelen na #belisr

Het populaire deejay-duo Dimitri Vegas en Like Mike zal morgenavond na de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Israël een set spelen in het Koning Boudewijnstadion. Dat hebben de Rode Duivels bekendgemaakt in een filmpje op de Facebookpagina van de twee deejays. Eerder had bondscoach Marc Wilmots al gezegd dat de Rode Duivels van hun laatste EK-kwalificatiewedstrijd “een feestje” zouden maken. Zondag verzekerden de Rode Duivels zich van het Europees Kampioenschap.

De bekende broers Dimitri Vegas en Like Mike uit Willebroek zijn wereldsterren die samen met het dancefestival Tomorrowland grote bekendheid verwierven. Dinsdag zullen ze na de wedstrijd tegen Israël een set van een kwartier spelen in het Koning Boudewijnstadion. De Rode Duivels zijn na winst tegen Andorra (1-4) van afgelopen zondag al zeker van het Europees Kampioenschap in Frankrijk volgend jaar. Winst tegen Israël kan de Duivels nog verzekeren van groepswinst én de eerste plaats op de FIFA-wereldranglijst.

Rode Duivels doen ‘The Hum’

In september riepen de Rode Duivels in een filmpje nog op om in de verkiezing van beste deejays ter wereld op Like Mike en Dimitri Vegas te stemmen. Daarbij deden de voetballers ook ‘The Hum’, de hit van het bekende deejay-duo.

1589 keer bekeken