Gent-trio gelukkig met selectie

Vanaf vandaag mogen Matz Sels, Sven Kums en Laurent Depoitre zich Rode Duivel noemen. De drie Buffalo’s reageren vanmiddag net als AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck op hun eerste selectie.

“Dit is goed nieuws, zowel voor de jongens als voor de groep. Het is een bekroning voor die mannen en voor het team, want ook de anderen hebben er mee voor gezorgd dat die drie jongens zijn opgeroepen”, aldus Vanhaezebrouck. Sven Kums, de Gentste kapitein, kijkt alvast uit naar de eerste training bij de Duivels: “Het is een eer om met zoveel goede spelers te mogen trainen en spelen.”

Ook Depoitre is erg gelukkig met zijn selectie: “Ik ben erg blij met het vertrouwen van de coach en zal absoluut het maximum geven.” Doelman Matz Sels blijft rustig en kijkt voorlopig alleen nog maar naar de confrontatie met Club Brugge: “Het feit dat er drie spelers van gent bij zijn, is heel leuk voor de club. Dat wil toch zeggen dat we goed bezig zijn, dus niet alleen ik. Hopelijk kunnen we de positieve flow die er is verderzetten. Eerst komt er een belangrijke wedstrijd tegen Club Brugge vooraleer we ons kunnen concentreren op de nationale ploeg.”