Erik Van Looy analist Champions League

Morgen ontvangt Tom Coninx voor de Champions League een uitzonderlijke gast: regisseur, presentator én voetballiefhebber Erik Van Looy treedt voor het eerst aan als analist. Samen met Johan Boskamp bekijkt hij de tweede wedstrijd van KAA Gent tegen Zenit Sint-Petersburg.

KAA Gent gaat in zijn tweede Champions League-wedstrijd op bezoek bij het Russische Zenit Sint-Petersburg. Door het 1-1-gelijkspel tegen Olympique Lyon zijn de troepen van Hein Vanhaezebrouck al meteen goed begonnen aan hun Champions League-campagne. Ook Zenit overtuigde op haar eerste speeldag, met een 2 – 3 score tegen Valencia. De club van Witsel en Lombaerts komt daardoor al meteen aan de leiding in groep H. Kunnen de Buffalo’s hun spelniveau ook tegen Zenit aanhouden? 

De wedstrijd is morgen live te volgen bij 2BE en vanaf 20.15 uur. Jan Dewijngaert en Tom Soetaers leveren vanuit het Petrovskiy Stadion live commentaar bij deze wedstrijd. Nadien volgen er samenvattingen van alle andere wedstrijden.

Woensdag Borussia Mönchengladbach – Manchester City

Overmorgen neemt Borussia Mönchengladbach het op tegen Manchester City. Beide clubs begonnen met een valse start aan de Champions League. City klom op voorsprong na een dubieuze owngoal van Chiellini, maar kreeg nadien nog twee tegengoals te verduren. Rode Duivels Kompany en De Bruyne konden niet stunten. Ook Gladbach nam een valse start, met een 3 – 0 score tegen Sevilla.

Ook deze wedstrijd kan je woensdag volgen bij 2BE vanaf 20.15 uur. Commentaar bij de wedstrijd is van Dirk Deferme en Marc Degryse. In de Champions League-studio zijn Mario Been en Jan Ceulemans de analisten van dienst.

434 keer gelezen