Westerlo zet Aoulad twee weken uit de kern

Westerlo zet zijn aanvaller Mohammed Aoulad tot 5 oktober uit de selectie. Aoulad krijgt die straf omdat hij de misnoegde thuissupporters opjutte toen die “Harm buiten” riepen, in de met 0-3 verloren wedstrijd tegen STVV. Aoulad was zich op dat moment aan het opwarmen langs de zijlijn.

"Naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd van afgelopen weekend in verband met speler Mohammed Aoulad is in samenspraak besloten om de speler tot 5 oktober buiten de werking van het eerste elftal te laten", zo klinkt het op de clubwebsite. "KVC Westerlo wenst op die manier de sereniteit te bewaren en de focus volledig op het sportieve te richten. De club hoopt hiermee een gezonde voedingsbodem te leggen die het de sportieve staf samen met de spelers mogelijk moet maken om als echte 'Kemphanen' de sportieve kentering teweeg te brengen."

Aoulad mist dus al zeker de competitiewedstrijden tegen Zulte Waregem (25/09) en KV Kortrijk (03/10). Ook in de bekermatch tegen tweedeklasser Cercle Brugge van nu dinsdag zal hij niet in actie komen. 

415 keer gelezen