OHL verliest tweede keer in eigen huis

Bekijk de samenvatting vanaf 13'59".

Oud-Heverlee Leuven heeft voor een tweede keer dit seizoen in eigen huis verloren. OHL verloor op Den Dreef met 2-3 van Zulte Waregem en blijft in de onderste gelederen van het klassement. Essevee staat voorlopig op de derde plaats met veertien punten.

Zulte Waregem begon het sterkst aan de wedstrijd met meteen heel veel druk. Op het openingsdoelpunt was het zo’n twintig minuten wachten. Een kopbal van Baudry verdween via Lepoint in doel en enkele minuten later was het Baudry zelf die er 0-2 van maakte. OHL reageerde meteen via Ojo en Cerigioni, al hing er wel een buitenspelgeurtje aan de aansluitingstreffer. Tien minuten voor de rust beloonde Mame Thiam zijn sterke eerste helft met een doelpunt: 1-3.

In de tweede periode zagen we vooral een gedreven OH Leuven dat voor gevaar zorgde via Cerigioni en Bostock. Het niveau van Essevee lag heel wat lager dan voor de rust en Zulte Waregem moest nog oppassen voor puntenverlies, want OHL kwam terug tot 2-3 via invaller Trossard. Toch konden de spelers van Francky Dury stand houden waardoor OHL voor een tweede keer dit seizoen verliest in eigen huis.

Scoreverloop:

22’ 0-1 Lepoint (Zulte Waregem)

27’ 0-2 Baudry (Zulte Waregem)

29’ 1-2 Cerigioni (OH Leuven)

36’ 1-3 Thiam (Zulte Waregem)

82’ 2-3 Trossard (OH Leuven)

1282 keer bekeken