"City favoriet, maar onderschat Juve niet"

Manchester City en Juventus staan dinsdag tegenover elkaar in hun eerste wedstrijd in de Champions League-groepsfase 2015/2016. Onze commentator in het Etihad Stadium is Peter Morren. Hij blikt vooruit op de wedstrijd: “We krijgen al meteen topkwaliteit.”

“Ik verwacht een boeiende wedstrijd. Manchester City moet winnen. Ze zitten in een moeilijke groep en kunnen het zich niet permitteren om thuis punten te laten liggen. City heeft wel vertrouwen na een goede seizoenstart, bij Juventus ligt dat anders. Juve kende een moeizame start, maar zal als verliezend finalist van vorig seizoen er alles aan doen om meteen een goed resultaat neer te zetten. City is voor mij favoriet, maar onderschat Juve dus niet.”

Basisplaats Kevin De Bruyne?

Kevin De Bruyne maakte afgelopen weekend zijn debuut bij Manchester City in de Premier League, al begon hij wel op de bank. “Ik denk dat Pellegrini hem bewust op de bank liet starten, zodat hij hem Europees in eigen huis kan laten debuteren”, zegt Peter Morren. “Hij maakt dus een goede kans om te starten. Ook omdat hij afgelopen weekend niet heeft teleurgesteld, meteen toonde dat hij een meerwaarde kan zijn en omdat er een aantal spelers niet helemaal fit zijn.”  

 

U kan de wedstrijd tussen Manchester City en Juventus dinsdag live volgen op 2BE, vanaf 20u20.