KVM geeft voorsprong 2 keer weg

KV Mechelen en Westerlo hebben de punten gedeeld Achter de Kazerne, het werd 2-2. Malinwa was dominant in de eerste helft, maar kon maar één keer scoren. Dat kleine verschil brak de thuisploeg zuur op. Westerlo vocht terug in de tweede helft en sleepte een gelijkspel uit de brand.

Mechelen greep Westerlo van bij het begin van de wedstrijd bij de keel. Van Damme zorgde voor het eerste gevaar met een streep en een paar minuten later trapte Paulussen naast. Na een kwartier was het raak: Verdier haalde uit met een knap afstandsschot dat naast Van Langendonck in doel devieerde. Malinwa bleef druk zetten op de bezoekers die amper gevaarlijk waren. Vlak voor rust kreeg KVM een penalty na hands van Mustoe, maar Hanni trapte de strafschop op Van Langendonck en Verdier trapte in de herneming over.

In de tweede helft lag het niveau van de thuisploeg een pak lager en Westerlo kwam meer in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd was er de gelijkmaker met dank aan Mechelen-invaller Vanlerberghe die de bal in eigen doel werkte. KV Mechelen reageerde meteen en Seth De Witte bracht de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Toch kon Malinwa die niet vasthouden. Viskanovs zorgde een kleine tien minuten voor tijd nog voor de gelijkmaker: 2-2.

Scoreverloop

15’ 1-0 Verdier (KV Mechelen)

74’ 1-1 Vanlerberghe (KV Mechelen, owngoal)

76’ 2-1 De Witte (KV Mechelen)

82’ 2-2 Visnakovs (Westerlo)

1654 keer bekeken