Club Brugge onderuit bij Moeskroen

Bij Club Brugge twee “nieuwe” namen tussen de lijnen. Aanwinst Jelle Vossen stond meteen diep in de spits, ook de lang geblesseerde Thomas Meunier stond voor het eerst dit seizoen aan de aftrap.

De bezoekers hadden niet veel tijd nodig om de score te openen. Bij de eerste aanval was het meteen raak. Na 7’ vond Vanaken de ingelopen Ruud Vormer die hard in doel trapte.

Blauw-zwart domineerde de eerste helft, niet veel later schoot nieuwe spits Vossen iets te overhaast om de score te verdubbelen.

De thuisploeg was voor de rust amper één keer gevaarlijk. Op een hoekschop kopte  Peyre  van dichtbij in de handen van doelman Bolat.

Veel meer voetbal na de pauze. Moeskroen-Péruwelz dreigde in 58’ met een vrije trap van Michel, Noe Dussenne was alert en uit het niets kopte hij de gelijkmaker binnen.

Moeskroen kende vijf sterke minuten en Marko Scepovic strafte een blunder van Bolat af. De keeper kon een voorzet niet genoeg klemmen, en de Serviër tikte de 2-1 in een leeg doel.

Het spel van Club Brugge verwaterde nadien helemaal en zo verliezen de West-Vlamingen op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz. Voor de thuisploeg meteen de eerste overwinning van het seizoen.

 

7’ Ruud Vormer 0-1 (Club Brugge)

58’ Noe Dussenne 1-1 (Moeskroen-Péruwelz)

61’ Marko Scepovic 2-1 (Moeskroen-Péruwelz)

7066 keer bekeken