Ook José Riga dient klacht in

Na Standard heeft nu ook José Riga beslist om klacht in te dienen wegens laster. Zijn naam wordt genoemd in de omkoopaffaire die Standard-voorzitter Bruno Venanzi aan het licht bracht.

De naam van Riga wordt in verschillende media genoemd als de coach die vorig seizoen geld zou hebben gekregen van een speler in ruil voor speelminuten. De huidige trainer van de Franse tweedeklasser Metz laat het daar niet bij en krijgt de steun van zijn voorzitter Bernard Serin. Die laatste meldt op de website van Metz dat Riga een klacht zal indienen.

“De recente verklaringen van Bruno Venanzi deden de voorbije dagen veel stof opwaaien in de media. De Standard-voorzitter maakte geruchten over de interne keuken van de Belgische club publiek. In het kader van de beschuldigingen die in de media zijn verschenen, nemen we akte van het feit dat Standard heeft beslist klacht neer te leggen tegen X. daarnaast stellen we vast dat bepaalde personen die geviseerd worden door de geruchten, klacht zullen neerleggen wegens laster. Dat is ook het geval voor onze hoofdtrainer José Riga. Het gerecht zal nu de zaken moeten verduidelijken. Bijgevolg zullen wij hierover geen verdere commentaar leveren.”

226 keer gelezen