Luzon: "Niemand besmeurt mijn naam"

Guy Luzon is woedend op Standard-voorzitter Bruno Venanzi. Die zei eerder deze week dat een speler van de Rouches vorig seizoen geld gaf aan een van de drie trainers om te kunnen spelen. Luzon, tot eind oktober 2014 trainer van Standard, reageert furieus in La Dernière Heure: “Niemand, in België of daarbuiten, heeft het recht om mijn naam te besmeuren.”

Standard had vorig seizoen drie trainers: Guy Luzon, Ivan Vukomanovic en José Riga. De tweede reageerde meteen na de uitspraken van Venanzi in het radioprogramma Carrément Steph: “Hij moet zeggen welke coach en welke speler hierbij betrokken zijn. Ik heb mezelf niets te verwijten.”

Luzon maakte dinsdag duidelijk dat hij het hier niet bij laat: “Ik vraag Bruno Venanzi om mij binnen de 24 uur vrij te pleiten. Als hij niet duidelijk zegt dat ik hier niets mee te maken heb, stap ik naar de rechter.” De derde trainer, José Riga, reageerde bij Sudpresse: “Ik weet wat ik wel en niet heb gedaan tijdens mijn vier maanden in Luik. Punt uit! Ik voel me niet geviseerd.”

291 keer gelezen