Anthony martial definitief van Man U

Manchester United heeft zich versterkt met de 19-jarige Anthony Martial. De Franse spits komt over van AS Monaco en tekent een contract voor vier jaar bij Man U, met een optie op een extra jaar. Volgens de Engelse media zou United zo’n 50 miljoen euro betalen.

Voor Martial is spelen in de Premier League een droom die uitkomt: "Ik ben heel blij te kunnen spelen voor Manchester United. Ik heb genoten van mijn tijd bij Monaco en ik zou graag de supporters bedanken, die alles voor mij gedaan hebben. Maar ik wou altijd al in de Premier League spelen. Dat ik nu bij de grootste club ter wereld terechtkom, is een droom voor iedere jonge voetballer. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe teammaats te ontmoeten en te werken met manager Louis van Gaal, die al zoveel bereikt heeft in zijn carrière."

Ook Louis van Gaal zelf is tevreden met de komst van de getalenteerde tiener. "Anthony is een enorm getalenteerde, jonge en multi-inzetbare spits met heel veel potentieel. We hebben hem een tijdje gevolgd en hij heeft zich enorm ontwikkeld in zijn tijd bij Monaco. Ik ben blij dat hij nu naar onze club komt en ik denk dat dit ook de juiste club is voor hem. Hier kan hij het best zijn ontwikkeling als jonge speler voortzetten. Hij heeft alles om het te maken bij Manchester United. Al moeten we hem ook even tijd geven om te wennen aan de nieuwe omgeving en het ritme van de Premier League."

412 keer gelezen