"Winst zou mooi afscheidscadeau zijn"

Tom De Sutter speelt woensdag in de play-offs van de Champions League zijn allerlaatste wedstrijd voor Club Brugge. De spits hoopt dat Manchester United, de tegenstander van blauw-zwart, Club onderschat. “Maar die kans is uiteraard klein.”

De Sutter verkast na de wedstrijd tegen Man U naar het Turkse Bursaspor. "Ik ben bij Club Brugge gebleven zoals dat op voorhand afgesproken was. De kans was groot dat ik niet veel meer tot spelen zou komen en dat men enkel van mijn diensten gebruik ging maken wanneer het echt nodig was. Ik heb en had daar geen probleem mee. De momenten dat je ingezet wordt, moet je er ook klaar voor zijn. Wel ik ben klaar voor de match van morgen. Ik vind dit alvast geen rare situatie. Of ik speel dat moet je aan de coach vragen. Een 2-0 winst zou alvast een mooi afscheidscadeau zijn."

De 3-1-achterstand ophalen tegen Manchester United wordt een aartsmoeilijke opdracht. “Zij hebben heel weinig zwakke punten en zullen de wedstrijd ook wel niet al te makkelijk opvatten. Ook tijdens de heenmatch speelden ze aan een hoog tempo. Met wat meer geluk voor ons was de match geëindigd op 2-2. Ik hoop dat ze Club Brugge onderschatten, maar die kans is zeer klein."

 

220 keer gelezen