"Aangeslagen na uitspraken Vanden Borre"

Herman Van Holsbeeck reageert aangeslagen na de uitspraken van Anthony Vanden Borre in de media. De verdediger van Anderlecht haalt vandaag in de kranten Het Laatste Nieuws en Sudpresse zwaar uit naar Besnik Hasi en zijn ploegmaats bij paars-wit. Algemeen manager Van Holsbeeck reageert ontsteld: “We zijn nog aan het bekomen van zijn uitspraken.”

“In dit verhaal zijn alleen maar verliezers", begint Herman Van Holsbeeck de persconferentie. "Wij hebben altijd veel respect getoond voor Anthony Vanden Borre, maar op een bepaald moment stopt dat. Er zijn waarden en normen die gelden voor iedereen. De lijn is overschreden en nu gaan we er een einde aan maken.” Van Holsbeeck benadrukte ook dat Vanden Borre onwaarheden heeft verkondigd in de media. “Hij is naar mij gekomen en heeft gezegd dat hij weg wil bij Anderlecht. Vandaag lees ik dat hij wil blijven.”

Over verdere maatregelen beraadt Anderlecht zich nog. “We laten dit nu eerst bezinken.” Voorlopig blijft Vanden Borre meetrainen met de B-kern.