Fellaini telt Club uit met goal in slotfase

Club Brugge heeft de heenwedstrijd in de play-offs van de Champions League met  3-1 verloren van Manchester United. Blauw-zwart kwam nochtans op voorsprong op Old Trafford, maar Memphis Depay scoorde voor de rust nog 2 keer. In de slotseconde zette Rode Duivel Marouane Fellaini de 3-1 op het bord. Een zuur doelpunt voor blauw-zwart, dat volgende week in de terugwedstrijd voor een loodzware opgave staat.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Club Brugge. Al na 8 minuten devieerde Michael Carrick een vrije trap van Victor Vazquez in eigen doel. Zo had Club meteen het belangrijke uitdoelpunt beet. Lang kon blauw-zwart niet genieten van die voorsprong. Memphis Depay zette enkele Bruggelingen in de wind en schoot dan laag binnen: 1-1. Vlak voor de pauze deed Depay dat kunstje nog eens over. Hij zette Cools in de wind en krulde de bal heerlijk binnen 2-1.

In de tweede helft probeerde Club vooral die 2-1 tussenstand te behouden. United had veel balbezit en ook enkele kansen via opnieuw Depay. Tien minuten voor tijd moest Club met 10 man verder na een tweede gele kaart voor Mechele. United drukte nog door en in de slotseconde kopte invaller Marouane Fellaini de 3-1 voorbij een kansloze Bruzzese.

Zo staat blauw-zwart voor een loodzware opgave volgende week woensdag in de terugwedstrijd op Jan Breydel. 

 

1859 keer bekeken