Club wint in slotseconde met 2-1

Club Brugge heeft vanavond  in eigen huis met 2-1 gewonnen van KV Kortrijk. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Vormer, Papazoglou en Dierckx waren de doelpuntenmakers.

Veel geblesseerden bij Club Brugge en met het oog op de match tegen Manchester United koos Michel Preud’homme voor enkele nieuwe namen in de basis tegen KV Kortrijk.

Beide teams waren gretig in de eerste helft, maar echt grote kansen leverde dit niet op. De beste kans voor de rust was voor Van Eenoo. Maar die knalde de bal in het zijnet.

Na de rust was het meteen raak. Vanaken pakte uit met een knappe actie en dito voorzet. Ruud Vormer kopte de bal voorbij Keet. Club Brugge vroeg in de tweede helft op voorsprong.  Tien minuten later was het bijna 1-1. Na een hoekschop van Kagé viel de bal voor de voeten van Pavlovic. De Serviër was te verrast en kreeg de bal niet voorbij Bruzzese. In de blessuretijd kwam Kortrijk toch nog langszij. Papazoglou kopte de 1-1 binnen. Zo leek het af te stevenen op een puntendeling. Maar dat was buiten Tuur Dierckx gerekend. De jonge vleugelspits knalde in de slotseconde Club Brugge toch nog naar de overwinning.

Club Brugge wint met 2-1 en wordt voorlopig derde in de stand met zeven punten. Kortrijk blijft elfde met vier punten.