De Sutter naar Bursaspor

Tom De Sutter verlaat Club Brugge en is op weg naar het Turkse Bursaspor. De transfer van de 30-jarige aanvaller hing al een tijdje in de lucht, maar lijkt nu, op enkele details na, in kannen in kruiken. Club Brugge heeft een principeakkoord met Bursaspor. “Maar De Sutter blijft wel nog zeker tot na de terugwedstrijd tegen Manchester United bij Club Brugge” zegt manager Vincent Mannaert.

“Ik wil benadrukken dat het voorlopig nog gaat om een principeakkoord. Het is nog geen definitief akkoord. Daarvoor moeten er nog enkele juridische en financiële aspecten geregeld worden” aldus Mannaert. De Sutter kan ook nog steeds in actie komen voor Club Brugge. “Er komen belangrijke wedstrijden aan” zegt Michel Preud’homme. “Tom zal misschien niet de eerste keuze zijn, maar als we hem nodig hebben, moet hij er wel nog staan.”

Ander nieuws is dat Club Brugge zich versterkt met de 31-jarige doelman Michaël Cordier. Cordier moet als doublure fungeren voor Bruzzese en Bolat. Vorig seizoen was hij nog de tweede doelman van Westerlo.

 

 

829 keer bekeken