Blijft Pedro bij Barcelona?

Pedro Rodriguez zorgde dinsdag in de Europese Super Cup nog voor het winnende doelpunt voor Barcelona, maar de toekomst van de Spanjaard bij Barça blijft onduidelijk. De 28-jarige international ligt nog tot 2019 onder contract, maar krijgt steeds minder speelkansen en wordt de laatste tijd vaak in verband gebracht met Manchester United.

Pedro begon gisteren op de bank tegen Sevilla in de UEFA Super Cup, maar maakte in de verlengingen het beslissende doelpunt voor Barcelona. Zelf blijft hij vaag over de transfergeruchten: “De situatie is gecompliceerd. Ik ben ambitieus en wil meer spelen, maar ik hoef niet per se te vertrekken. Het is dus zeker geen kwestie van geld.”

Voor de wedstrijd tegen Sevilla had technisch directeur Robert Fernandez nochtans gezegd dat Pedro Barça wou verlaten. “Robert heeft ongelukkige uitspraken gedaan. We hebben maar een kort gesprek gehad en op basis daarvan mag hij dergelijke uitlatingen niet doen”, reageerde Pedro.

Pedro Rodriguez is een jeugdproduct van FC Barcelona. In 2008 groeide hij onder Pep Guardiola uit tot een van de smaakmakers van het team, maar na de komst van Neymar en Suarez krijgt hij steeds minder speelkansen. 

253 keer gelezen