Club treft Manchester United

Club Brugge moet de strijd aangaan met Manchester United. Dat werd bekend gemaakt in het Zwitserse Nyon, tijdens de loting voor de vierde en laatste voorronde van de Champions League.

Manchester United is de club van Louis Van Gaal, waar naast landgenoten Fellaini en Januzaj, ook Rooney, Schweinsteiger en Mata spelen. Als Club zich net als Gent wil plaatsen, dan zullen ze voorbij deze klepper moeten. Als blauw-zwart overleeft, haalt het voor het eerst in 10 jaar nog eens de groepsfase van de Champions League. Bij uitschakeling speelt club sowieso in de groepsfase van de Europa League.

De wedstrijden worden op 18/19 en 25/26 augustus afgewerkt. 

De eerste reactie van Preud'homme is voorzichtig: "Mijn eerste reactie is dat ik eerst alles ga analyseren en dan pas zeggen of het haalbaar is. Toen we Dnipro loten zei iedereen ook dat het haalbaar was maar na een analyse bleek dat het toch heel moeilijk ging zijn. En nu is dat omgekeerd en ga ik zoeken of we een kleine kans maken", zei hij aan Club TV. Preud’homme kreeg ondertussen al een bericht van Marouane Fellaini, zijn voormalige speler bij Standard. "Hij stuurde 'Bonne chance' met een knipoogje bij. En ik heb geantwoord: 'Haha, toi aussi'”, aldus Preud’homme.

Stadion-analist Aad De Mos denkt alvast dat het kan voor Club Brugge, zegt hij op Twitter.

Maar wat denk jij?

1854 keer bekeken