Di Maria bevestigt transfer naar PSG

De transfer van Angel Di Maria naar Paris Saint-Germain is bijna afgerond. De Argentijn legde dinsdag met succes zijn medische testen af in Qatar en laat in een eerste reactie aan beIN Sports weten “erg tevreden te zijn” dat hij PSG kan vervoegen. De clubs zelf moeten de transfer wel nog bevestigen.

“Ik ben heel tevreden met de transfer. PSG is een grote club die het vorig seizoen tot in de kwartfinales van de Champions League schopte. Ik wil hen helpen nog verder te geraken. Daarvoor zal ik mijn uiterste best doen.”

Di Maria verlaat zo na één seizoen Manchester United, waar hij mede door blessures de hoge verwachtingen niet kon waarmaken. In 32 wedstrijden maakte hij slechts vier doelpunten. Ook trainer Louis van Gaal stond niet weigerachtig tegenover een vertrek van de Argentijnse middenvelder.

Man U doet wel een slechte zaak met de transfer van Di Maria. Zelf betaalde het vorige zomer 75 miljoen euro aan Real Madrid, PSG zou zo’n 63 miljoen op tafel leggen. Een verlies dus van een dikke tien miljoen voor de Engelse topper. 

282 keer bekeken