Raman en AA Gent strijken plooien glad

Landskampioen AA Gent en speler Benito Raman hebben de plooien gladgestreken na het “snookerincident” van afgelopen week. Beide partijen hebben een “constructief gesprek” gehad, zo staat te lezen op de website van de Buffalo’s. “We hebben besloten om nog meer en nauwere contacten te onderhouden met elkaar.”

Benito Raman zat afgelopen weekend verrassend genoeg niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Racing Genk. Hij moest de match vanuit de tribunes volgen omdat hij de avond voor de competitiewedstrijd tegen Westerlo tot laat zou hebben gesnookerd en bijgevolg te weinig had gerust. Na die wedstrijd tegen de Kemphanen kreeg hij ook openlijk kritiek van trainer Hein Vanhaezebrouck die vond dat zijn aanvaller te individualistisch had gespeeld.

Zowel AA Gent als Raman zelf hebben het incident nu achter zich gelaten en “zullen zich verder onthouden van enige commentaar aangaande het voorval”, staat op de clubwebsite. “Wij hopen dan ook dat iedereen de speler de mogelijkheid biedt om dit achter zich te laten zodat hij zich opnieuw kan focussen op zijn toekomst.”

376 keer gelezen