"Over bod van 60 miljoen moet ik nadenken"

Speelt Kevin De Bruyne ook na deze transferperiode nog bij VfL Wolfsburg? Als het aan Wolfsburg-manager Klaus Allofs ligt, blijft hij “voor 99,9 procent zekerheid” bij de Duitse club. “Maar over een bod van 60 miljoen zal ik toch eens moeten nadenken”, zegt De Bruyne zelf aan Het Nieuwsblad.

De voorbije weken werd de naam van De Bruyne meerdere keren gelinkt aan Manchester City, de club van Vincent Kompany en Jason Denayer. City zou zo’n 60 miljoen euro op tafel willen leggen voor De Bruyne. “Op dit moment heb ik nog niet gehoord of er een bod voor me is. Ik heb nooit problemen gemaakt en ik ga zelf ook geen problemen veroorzaken”, zegt De Bruyne, “maar als een club bijvoorbeeld 60 miljoen euro voor me wil geven, dan moet ik daarover nadenken.”

Afgelopen weekend was Kevin De Bruyne opnieuw een van de uitblinkers bij VfL Wolfsburg in de Duitse Supercup. Onze landgenoot zorgde voor de assist waaruit de gelijkmaker van Bendtner voortkwam. Wolfsburg klopte Bayern München na strafschoppen en won zo de eerste Supercup in de clubgeschiedenis. De Bruyne kreeg de trofee voor "Speler van het Jaar" in de Bundesliga. 

989 keer gelezen