Geen winnaar in Lokeren - Charerloi

Bekijk de samenvatting vanaf 18:20.

Sporting Lokeren kwam in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Charleroi. Charleroi kwam twee keer op voorsprong op Daknam, maar het gaf die voorsprong telkens uit handen.

In een bijzonder warm Daknam kwamen de bezoekers al na een kwartier op voorsprong na een rake knal van Roman Ferber. Nog voor het halfuur kon Evariste Ngolok gelijkmaken. Mandanda was niet snel genoeg bij de grond om de lage knal uit zijn doel te houden.

In de tweede helft bleek de hitte beide ploegen lange tijd parten te spelen, tot Ndongala uit het niets een prima voorzet van Kebano overhoeks kon binnenkoppen.  De thuisploeg kwam amper een minuut later wel met een antwoord. Mandanda kon een schot niet klemmen, en nieuwkomer Sergiy Bolbat tikte van dichtbij binnen. 

Lokeren kwam nog het dichtst bij de overwinning, eerst strandde het schot van Miric op de lat en net voor het eindsignaal mikte Bolbat de bal naast het doel. Lokeren pakt zo het eerste punt van het seizoen, Charleroi heeft zijn start niet gemist en doet beter met een vier op zes.

15’ Roman Ferber  0-1  (Charleroi)

25’ Everiste Ngolok  1-1 (Lokeren)

66’ Dieumerci Ndongala  1-2 (Charleroi)

68’ Sergiy Bolbat 2-2 (Lokeren)

1173 keer bekeken