STVV pakt 6 op 6 na winst bij Moeskroen

Bekijk het matchverslag vanaf 24:45.

Sint Truiden heeft vanavond zijn tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen op het veld van Moeskroen-Peruwelz. Het werd 0-2 na doelpunten van Mbombo en Boli.

Met STVV en Moeskroen stonden twee jonge teams tegenover elkaar en dat was ook op het veld te merken. De beide ploegen brachten veel enthousiasme, maar mooi voetbal leverde dat niet op. Er waren veel slordigheden langs beide kanten en weinig echt doelrijpe kansen. Tot vlak voor de rust Mbombo kon profiteren van een te korte terugspeelbal van Peyre. De vervanger van de geschorste Junior Edmilson nam het geschenk in dank aan en duwde de 0-1 makkelijk binnen.

Na de rust waren de betere kansen ook voor de bezoekers. Maar scoren lukte niet. Twintig minuten voor tijd kreeg Bagayoko rood en moest Sint Truiden met tien man verder. Maar op het veld was daar nauwelijks wat van te merken. Integendeel, enkele minuten later verdubbelde Boli de score. 0-2 voor de Truienaars. Moeskroen kreeg nog één goede kans op een aansluitingstreffer, maar Kocur kreeg de bal niet voorbij Dutoit.

Sint Truiden pakt zo zes op zes en is nu gedeeld leider samen met KV Oostende. Moeskroen blijft achter met nul op zes.

1717 keer bekeken