STVV stunt tegen Club Brugge

De eerste stunt van het seizoen 2015/2016 is een feit. STVV heeft in een sfeervol Stayen met 2-1 gewonnen van Club Brugge. Bij de rust stond blauw-zwart nog 0-1 voor maar dankzij doelpunten van Fernandes en Edmilson na de pauze konden de Kanaries de drie punten toch thuis houden. 

Het was de thuisploeg die de beste start nam. Het kreeg meteen enkele kansen via Yohan Boli, maar scoren lukte niet. Dat lukte Club Brugge wel, bij hun eerste echt kans was het Tom De Sutter die raak trof. Enkele minuten later kreeg nieuwkomer Diaby dé kans op 0-2, maar voor een lege goal trapte hij naast.

Na de pauze was het opnieuw STVV die het meeste enthousiasme toonde. Op het uur kwamen de Kanaries verdiend langszij via Ruben Fernandes. Die tikte de rebound binnen nadat Bruzzese een afstandsschot niet kon klemmen. Het werd nóg beter voor STVV. Junior Edmilson haalde niet veel later verschroeiend uit en het stond plots 2-1. Wat later pakte Edmilson nog rood, maar STVV hield stand en pakt zo meteen een hele knappe overwinning. 

 

18234 keer bekeken