Johan Boskamp vaste gast in 'Stadion'

Morgen gaat het nieuwe voetbalseizoen opnieuw van start. En Stadion trapt het nieuwe voetbalseizoen meteen op gang met groot nieuws: vanaf dit seizoen zal Johan Boskamp op zondagavond als analist te zien zijn, afwisselend met Aad de Mos.

Presentator Tom Coninx is alvast blij met de komst van Boskamp: “Ik ga mij serieus moeten smijten. Dat is niet te onderschatten als je met de Mos en Boskamp in discussie moet gaan. Eén goed gemikte opmerking en daar zit je dan. Maar het is een geweldig gevoel om met die mannen aan tafel te zitten. We zijn erg enthousiast om onze Hollandse vrienden aan het werk te zien, en het toont onze ambitie om met Stadion het voetbalprogramma van het weekend te zijn.”

Ook Chef Sport Peter Denruyter is verheugd met de nieuwe analist: “Als Chef Sport kan ik alleen maar blij zijn dat nu ook Johan Boskamp voor VTM (Stadion) en 2BE (Champions League) gekozen heeft. Samen met Aad de Mos hebben we nu twee hele straffe kerels op de zondagavond. Ik ben echt benieuwd wat dat gaat geven, de ene week Aad, de andere week Jan. De ambiance, de passie waarmee zij hun mening geven, dat is een feest voor de voetballiefhebber. Daar kan je alleen maar grote fan van zijn!”

Net als vorig jaar wordt Stadion vrijdag op gang gefloten door Maarten Breckx, op zaterdag en zondag volgt Tom Coninx het Jupiler Pro League-gebeuren tot het laatste fluitsignaal en daarna.

1717 keer gelezen