Bolat is op weg naar Club Brugge

Sinan Bolat is op weg naar Club Brugge. De Turkse doelman met Belgische roots is gespot aan het Jan Breydelstadion. Hij moet er de vervanger worden van Mathew Ryan, die naar Valencia trekt. Zo lijkt het erop dat Club Brugge snel anticipeert op het vertrek van Ryan. Bolat wordt voor één jaar gehuurd van Porto. Morgen volgt het tweede deel van z'n medische testen en tekent hij z'n contract.

Het ziet ernaar uit dat Bolat z'n rentree maakt in de Belgische competitie. De ex-doelman van onder andere Racing Genk en vooral Standard, keert zo na twee seizoenen terug naar de Jupiler Pro League. Bolat vertrok in 2013 naar Porto, maar daar kwam hij amper aan spelen toe. Daarna werd hij nog uitgeleend aan Kayserispor en vorig seizoen nog aan Galatasaray. Daarmee speelde hij één wedstrijd in de Champions League. 

Toch kwam Bolat niet veel aan spelen toe, 14 wedstrijden voor Kayserispor, 12 voor Galatasaray en 4 voor het tweede elftal van Porto. Maar nu moet hij dus de naar Valencia vertrokken Mathew Ryan gaan opvolgen.

337 keer bekeken