Mechelen haalt vervanger Obradovic

KV Mechelen heeft zijn zoektocht naar een vervanger voor Obradovic afgerond. De Montenegrijnse international Vladimir Volkov komt transfervrij over van Partizan Belgrado en ondertekende een tweejarig contract in Mechelen.

Volkov mocht in de voorbije zes seizoenen vijf landstitels vieren. "Ik heb vele goeie zaken gehoord over deze club en bovendien is coach Aleksandar Jankovic heel bekend in Servië. Op televisie volgde ik vorig seizoen de wedstrijden van de Jupiler Pro League. Mechelen heeft een goed seizoen achter de rug, maar ik denk dat we komend seizoen beter kunnen doen. Iedereen heeft een jaar ervaring meer en dus moeten we mikken op Play-off I en de Europese plaatsen. We hebben een jonge kern, maar die kan ik ervaring bijbrengen. Met Aleksandar Mitrovic zat ik deze week op het vliegtuig richting Brussel en met hem heb ik al over België gesproken. Hij benadrukte vooral dat KV Mechelen een sterke thuisreputatie heeft", aldus Volkov.

De Montenegrijn werd gehaald als linkerflankverdediger, maar kan ook centraal achterin uit de voeten. Hij heeft veertien selecties voor Montenegro achter zijn naam staan, maar opvallend genoeg ook één cap voor Servië en dan nog in een oefeninterland tegen België.

360 keer gelezen