OHL heeft nieuwe hoofdsponsor beet

Just Eat, wereldleider op gebied van online eten bestellen bij restaurants, is de nieuwe hoofdsponsor van promovendus Oud-Heverlee Leuven en prijkt volgend seizoen vooraan op de wedstrijdshirts. Het bedrijf volgt Option op dat tien jaar hoofdsponsor was. Just Eat en OHL tekenden een overeenkomst voor één jaar. Bij de voorstelling woensdag in Leuven benadrukten beide partijen echter "de absolute intentie te hebben om op lange termijn met mekaar door te gaan".

OHL is voor het bedrijf het eerste initiatief op vlak van voetbalsponsoring in ons land, maar in Engeland wordt reeds samengewerkt met tweedeklasser Derby County. OHL-voorzitter Jimmy Houtput wees op hetzelfde traject dat OHL en Just Eat de afgelopen jaren hebben afgelegd. "Just Eat ging in 2009 in ons land van start op het ogenblik dat OHL tijdens de laatste wedstrijd van dat seizoen het behoud moest verzekeren. Momenteel spelen deze twee groeibedrijven elk in de eerste klasse."

OHL-CEO Paul Van Der Schueren stelde dat de club met deze deal voor het komende seizoen over meer sponsorgelden zal beschikken dan tijdens haar laatste verblijf in eerste klasse, twee seizoenen geleden.

 

299 keer gelezen