Promovendus OHL hervat activiteiten

Oud-Heverlee Leuven heeft vanmorgen de sportieve activiteiten hervat. Na vier weken rust worden vandaag en morgen de 20 kernspelers aan allerlei testen onderworpen. Pas woensdag gaan de trainingen van start. OHL, dat in 2014 zakte naar tweede klasse, promoveert dit jaar terug naar eerste.

"Het is onze ambitie om in de loop van het seizoen zo snel mogelijk zeker te zijn van het behoud, zodat we niet tot het einde moeten achterom kijken", verklaarde woordvoerder Chris Vandebroeck. "We hopen die zekerheid al tegen de winterstop te verwerven. Met matchen tegen Genk en Anderlecht beginnen we loodzwaar, maar die eerste matchen hopen we zonder kleerscheuren door te komen.”

Enkele kernspelers verlieten de club en dus is OHL nog op zoek naar één of meerdere versterkingen in elke linie. Onder de aanwezigen vandaag waren al de eerste drie aanwinsten van dit seizoen: Jordan Remacle (ex-Lokeren), Pierre-Yves Ngawa (Lierse) en Romero Regales (Lommel).

Woensdagavond speelt OHL zijn eerste oefenmatch tegen VK Linden. De eerste competitiematch staat gepland op 25 juli op Genk. 

246 keer gelezen