Brazilië verliest, opstootje na match

Op de Copa America heeft Brazilië z’n tweede groepswedstrijd met 1-0 verloren van Colombia. Jeison Murillo (Granada) scoorde het enige doelpunt. Na affluiten was er nog een opstootje met Barcelona-ster Neymar en ex-spits van Club Brugge Carlos Bacca. Beiden kregen nog een rode kaart. 

Brazilië-Colombia is een heruitgave van de kwartfinale op het WK. Toen wonnen de Brazilianen met 2-1, maar de wedstrijd zal vooral bijblijven omdat Neymar daar toen zware rugblessure opliep die hem de rest van het WK aan de kant zou houden. Nu was het Colombia dat snel op voorsprong kwam. Verdediger Murillo scoorde na een vrije trap. Brazilië kreeg nog enkele uitstekende kansen maar Neymar en Roberto Firmino kregen de bal er niet in.

Na affluiten werd het duel wel nog ontsierd door een opstootje tussen Neymar en Carlos Bacca. Neymar trapte de bal nog hard weg tegen een Colombiaanse speler. Dat was niet naar de zin van Bacca en die gaf Neymar een stevige duw. Beide spelers kregen rood. Door de overwinning van Colombia ligt groep C opnieuw helemaal open. Brazilië zal nog vol aan de bak moeten in z’n laatste groepswedstrijd.

 

461 keer bekeken