Losada keert terug naar het Kiel

KFCO Beerschot-Wilrijk heeft maandagavond Hernan Losada voorgesteld als nieuwste aanwinst. De 33-jarige middenvelder keert voor een tweede keer terug naar het Kiel en tekent er een contract voor twee jaar, met een optie voor een extra seizoen.

Losada is erg blij met zijn transfer en heeft heel wat ambitie. “Het is een fantastisch gevoel om terug naar het Kiel te komen voetballen. Beerschot is en blijft de ploeg van mijn hart. Dus ik ben fier en oprecht blij dat ik straks de kleuren van KFCO Beerschot-Wilrijk zal dragen en deel kan uitmaken van dit prachtige project. Uiteraard had ik andere opties, voornamelijk in het buitenland. Ik heb niet voor de centen, maar voor de sportieve uitdaging gekozen. Ik wil met KFCO Beerschot-Wilrijk naar eerste klasse.”

Tussen 2006 en 2008 maakte Losada heel wat indruk bij Germinal Beerschot. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt, want in 2008 trok Anderlecht hem aan. Bij paars-wit kon hij echter niet doorbreken en na uitleenbeurten aan Heerenveen en Charleroi keerde Losada terug naar het Kiel waar hij van 2011 tot 2013 bij Beerschot AC speelde. In 2013 tekende hij bij Lierse, maar in februari van dit jaar werd zijn contract in onderling overleg ontbonden. 

307 keer gelezen